
Burger Bonanza!
Grillad burgare på hängmörad högrev med tryffelmajonäs, grillat rökt sidfläsk, karamelizerad lök, silverlök och tunt strimlad isbergsallad! Enligt mig en av världens bästa burgare! Här har du mina bästa tips när man gör burgare.
Så här gör du:
1. Köttet är av förklarliga skäl extremt viktigt. Jag köper oftast hängmörad högred från saluhallen och maler själv alternativt ber dem mala. Blir 1000 gånger godare än den färdigpackade köttfärsen i butiken.
2. Använd tryffelsalt istället för tryffelolja i majonäsen. Tryffelsalt finns i välsorterade saluhallar.
3. Tunns strimlad isberg i botten ger inte bara krispighet utan släpper också igenom evetuella köttsafter ner till brödet så du slipper kladdet.
4. Tillsätt socker, salt och vinäger när du karameliserar lök, magiskt gott!