Grillade mackor med smörstekta kantareller!

Grillade mackor med smörstekta kantareller!

Västerbottenost, tallegio, persilja och smörstekta kantareller är det perfekta tilltugget. Ligger du inte inne på just kantareller efter den gångna svampsäsongen så använder du det har hemma. Eller så går du till närmsta matbutik och plockar kantareller eller annan önskvärd svamp.

Ingredienser:

  • Kantareller
  • Smör
  • Salt
  • Toast
  • Västerbottenost
  • Tallegio
  • Persilja
  • Ingredienser till sallad

Beställ vinet till maten här:

Så här gör du:

Så här gör du:

  • Stek kantarellerna i rikligt med smör och salta efter eget tycke.
  • Hacka kantarellerna och lägg mellan två toastbröd tillsammans med västerbottenost och tallegio. Addera hackad persilja i önskad mängd.
  • Stek brödet i rikligt med smör på medelvärme så att det inte bränns vid. Knepet är att få osten att smälta utan att bränna brödet.

Skär bort kanter och klyv bröden diagonalt. Servera och hugg in. Du bestämmer själv hur små trekanterna ska bli genom att dela dem till önskvärd storlek. Helt otroligt gott!

Smaklig spis