Grillade röda räkor på rostad baguette med kräm på kronärtskocka och örtolja!

Grillade röda räkor på rostad baguette med kräm på kronärtskocka och örtolja!

Receptet är för fyra personer

Beställ vinet till maten här:

Så här gör du:

  1. Mosa de konserverade kronärtskockorna och tillsätt äggulorna, citronjuice, en pressad vitlöksklyfta och en tesked dijon. Blanda med en handmixer och tillsätt en skvätt olja.
  2. Skala räkorna. Ringla lite olivolja och stek på hög värme.
  3. Ta persilja, oregano och rosmarin.Tillsätt lite citronsaft, olivolja, salt och en halv vitlöksklyfta. Mixa med en handmixer tills den är helt slät.
  4. Skiva och rosta eller stek baguetten, 
  5. Lägg kronärtskockmajon på brödet, rödräkorna och ringla därefter på örtoljan.