Halloumisliders med srirachamajo

Halloumisliders med srirachamajo, bränd avokado, picklad rödlök, silverlök och koriander!

Vem älskar inte sliders? Dessa delikata hamburgare i miniatyr. Dags att prova på en vegetarisk variant till middagsbuffén eller som en av rätterna i en tapasmiddag. Eller till vilket tillfälle som helst kanske? Bröd i slidersstorlek blir vanligare och vanligare och dessa har inhandlats på den lokala ICA-butiken. Testa och glöm inte att gå loss ordentligt med alla ingredienser!

Ingredienser:

Beställ vinet till maten här:

Så här gör du:

Så här gör du:

1. Gör en 1-2-2-lag (vinäger, socker & vatten) och lägg i skivad rödlök. Låt löken ligga i cirka 30 minuter.

2. Gör en majonnäs och addera sriracha, chilipulver och salt. Har du ont om tid så går det också bra med en färdig kvalitativ majonnäs som exempelvis Hellman’s eller liknande.

3. Skiva avokado och silverlök

4. Bränn avokadon med en köksbrännare, i en torr stekpanna eller på grillen.

5. Stek eller grilla halloumin och glöm inte att göra detsamma med bröden.

Bygg dina sliders med alla ingredienser och hugg in!

Smaklig spis