Himmelsk pasta!

Spagetti Vongole med en underbar vitvins- och körsbärstomatsås med chili, vitlök, schalottenlök, selleri, olivolja och persilja. Så gott! Perfekt när du bjuder hem vännerna på middag. Bara att ställa ett stort fat mitt på bordet och låta gästerna hugga in!

Ingredienser:

Beställ vinet till maten här:

Så här gör du:

1. Stek hackad schalottenlök, vitlök, selleri och chili försiktigt i smör och olivolja i några minuter. Addera körsbärstomater och en skvätt vitt vin och låt det sjuda i några minuter. Addera lite saltat vatten och musslorna. Lägg på ett lock och koka till dess att musslorna öppnat sig, allihopa. Addera extra olivolja för att göra såsen fylligare.

2. Koka pastan och häll i den och rör runt. Servera direkt.

Superenkel rätt till vardag såväl som och det bästa är att den är så god! Smaklig spis