Korv med bröd deluxe!

Grillad Salsiccia i baguette med krämig coleslaw, picklade senapsfrön och friterad lök. Få saker är så gott som en riktigt bra korv med bröd och det är väl värt att investera i en kvalitetskorv med hög kötthalt!

Ingredienser:

  • Baguette
  • Salsiccia med hög kötthalt
  • Picklade senapsfrön
  • Gul lök
  • Mjölk
  • Neutral olja
  • Vitkål
  • Selleri
  • Morot
  • Rödlök
  • Creme Fraiche
  • Majonnäs
  • Senap
  • Socker
  • Salt
  • Peppar

Beställ vinet till maten här:

Så här gör du:

1. Picklade senapsfrön hittar du i en välsorterad matbutik och detsamma gäller korven. Så det vi går igenom här blir således hur du gör din coleslaw och friterar löken.

2. Hacka löken i mindre bitar och lägg i mjölk i cirka 15 minuter. Ta upp och torka med hushållspapper. Fritera löken på cirka 150°C till de blivit gyllene.

3. Gör en delikat slaw med kål, selleri och varför inte morot och rödlök. Använd en osthyvel, så går det lätt att strimla vitkålen riktigt tunt. Skala moroten och riv den fint på rivjärn. Skala, dela och skiva rödlöken mycket tunt. Rör samman crème fraiche, majonnäs och senap.  Smaksätt med socker salt och peppar. Blanda vitkål, selleri, morot, lök och majonnässåsen. Låt salladen stå kallt ett tag.

Stek korven, skär upp baguetten och gå loss med toppingen.

Saknar du något så addera det
också!