Krämig pasta med smörstekta kantareller och ryggbiff

Det här behöver du för 4 personer:

Beställ vinet till maten här:

Så här gör du:

  1. Skär köttet i mindre bitar och salta och peppra ordentligt. Hetta upp en panna och låt den bli riktigt varm. Bryn köttbitarna hårt i lite olja. Ställ sedan köttet åt sidan och låt det vila. 
  2. Hacka löken och fräs den i samma panna som köttet (utan att diska ur). Låt det steka en stund och addera vinet.
  3. Häll i grädde, oxfond, och soja. Medan det puttrar, koka upp pastan al dente i välsaltat vatten. 
  4. Stek även kantarellerna separat i en panna med smör. Salta och peppra. 

Vänd ner pastan i pannan med såsen och blanda runt väl. Ha därefter i köttet, och riv över osten och låt allt få gå ihop så att det får en krämig konsistens. Toppa med svampen, mer ost, persilja och några drag från pepparkvarnen.