
Lyxig svamptoast med pata negera och tryffelpecorino!
Det finns inget godare än svamp, speciellt inte på en bit smörstekt toast. Denna toast är toppad med pata negra och tryffelpecorino vilket gör den extra härlig och oemotståndlig.
Så här gör du:
1. Hacka ner svampen i mindre bitar och stek gyllene i mycket smör. Lägg i den hackade löken och vitlöken och låt den fräsa med en stund.
2. Slå på en skvätt vitt vin och låt alkoholen koka bort. Häll på grädde och låt det koka in så det nästan inte är någon vätska kvar utan bara krämig svamp.
3. Stek toastbröd i smör.
Lägg en stor klick svamp på toasten och toppa med osten och skinkan. Försvinnande gott!
Tänk på att ta mycket svamp då den krymper rejält i pannan när du steker. Ta i från tårna så ska det nog räcka. Jag garanterar att du inte kommer få några rester kvar oavsett hur mycket svamp du använder.