Pan con Tomate

Naturliga smaker när de är som bäst!
Pan con Tomate med buffelmozzarellahjärta och grillad ryggbiff! Fullt med naturliga smaker som exploderar tillsammans. Ät det som försnacks, förrätt eller som en hel måltid. Försvinnande gott. Viktigaste är att värma på tomatröran innan servering. Detta gör att sötman kommer fram och allt smakar tusen gånger mer.

Ingredienser:

Beställ vinet till maten här:

Så här gör du:

1. Skär brödet i mindre bitar och stek i olja 

2. Riv tomat på grova sidan på rivjärnet och lätt i en sil så lite av vätskan rinner av. Tillsätt lite hackad schalottenlök och lite hackad vitlök. Tillsätt lite olivolja och salt. Innan servering värmer du på tomatröran på väldigt svag värme. 

3. Riv sönder mozzarellan i en skål och tillsätt lite av den vätska som mozzarellan ligger i. 4. Salta lammet och grilla hårt så det får en yta. Låt lammet gå klart på indirekt värme på grillen till en innertemp på 56C.

5. Grilla ryggbiffen till 55C innertemp. Vill du vara säker så grillar du en yta och steker sedan färdigt köttet i ugnen på 120C. 

Lägg upp allt på tallriken njut. Ät allt var för sig eller blanda hej vilt. Jag tycker det är godast att först lägga lite mozzarella på mackan med tomat och sedan ta en tugga på köttet när man hunnit känna den fantastiska smaken av tomaten och mozzarellan. Så gott!

Just do it, du kommer älska det!
Smaklig spis!