Vansinnigt god råbiff med smörstekt svamp och dragon!

Handskuren råbiff med dragonmajonnäs, smörstekt ostronskivling, inlagda senapsfrön, bränd syrad pärllök, dressad machésallad och riven gruyère. Helt magisk råbiff med underbara smaker. Denna kan få även den största skeptikern att börja älska råbiff.

Ingredienser:

Beställ vinet till maten här:

Så här gör du:

1. Blanda 1 del ättika med 2 delar socker och 2 delar vatten. Ge lagen ett uppkok så sockret löser upp sig. Skala pärllök och dela på hälften från roten till toppen. Lägg i lagen och låt ligga minst 30 min. Ta upp löken ur lagen och lägg på papper för att torka. Bränn med gasbrännare eller i torr panna på hög värme så de blir sotade.

2. Hacka lövbiffen till små kuber.

3. Riv sönder ostronskivlingen i strimlor och stek krispig i smör och salt.

4. Gör en majonnäs på grov senap, vinäger, ägg och olja. Tillsätt dragon i någon form. Antingen dragon i olja, torkad dragon eller färsk dragon.

Innan servering blandar du en klick senap, salt och peppar med köttet och lägger upp på en tallrik. På med majonnäs, löken och svampen. Dressa salladen med olivolja, salt och peppar och lägg den på toppen. Avsluta med riven gruyère.

Ät och njut!