Dessa små bröd blir allt vanligare i butikerna just nu vilket är väldigt kul då man kan göra mycket gott med dem. I detta fallet använder vi biff till själva burgaren som serveras med cheddar, gruyeremajo och både picklad och färsk silverlök!
Köp ditt favoritkött eller fråga i köttdisken. Här används hängmörad högrev som har en bra och naturligt fin fettmarmorering. Be din butik att mala köttet eller gör det själv hemma.
Gör en majonnäs eller använd dig av en bättre färdig sådan och blanda ner finriven gruyereost. Salta och peppra.
Skiva och pickla silverlöken i en 1-2-2-lag beståendes av vinäger, socker och vatten. Låt stå i cirka en timme.
Salta de små burgarna och släng dem på grillen eller i en stekpanna på hög värme. Glöm inte att lägga på cheddarn under grillningen/stekningen. Passa även på att grilla eller steka slidersbrödet.
Sätta samma dina sliders med alla ingredienser och hugg in och njut. En perfekt sommarmiddag tillsammans med goda vänner! Smaklig spis