Krustader med västerbottensostkräm toppade med löjrom - Recept med matchande vintips
Prenumerera nu

Krustader med västerbottensostkräm toppade med löjrom

Snittar och bubbel är en riktig klassiker och detta eleganta tilltugg är väldigt enkelt att förbereda och otroligt gott. Perfekt att servera som mingelmat till fördrinken!

Beställ vinet till maten:

Pierre Peters Cuvée de Réserve

499:-

Till vinet

För 4 personer behöver du:

  • 150 g västerbottenost
  • 1,5 dl creme fraiche
  • 20 krustader
  • Peppar
  • Salt
  • 1 kruka dill
  • 1 dl rapsolja
  • Pressad citronsaft
  • Finhackad gräslök
  • Valfri rom

Så här gör du:

  1. Koka upp ost med creme fraiche till osten är smält. Rör om till slät konsistens
  2. Hacka dill och blanda med rapsolja och citronsaft. Smaka av med salt och peppar
  3. Fyll dina krustader med ostkräm och toppa med rom, citronolja och gräslök