Krustader med västerbottenostkräm toppat med löjrom - Recept med matchande vintips
Prenumerera nu

Krustader med västerbottenostkräm toppat med löjrom

Perfekt till fördrinken en ljummen

Beställ vinet till maten:

Pommery Apanage Blanc de Blancs

529:-

Till vinet

För 4 personer behöver du:

  • 150 g västerbottenost
  • 1,5 dl creme fraiche
  • 20 krustader
  • Peppar
  • Salt
  • 1 kruka dill
  • 1 dl rapsolja
  • Pressad citronsaft
  • Finhackad gräslök
  • Valfri rom

Så här gör du:

  1. Koka upp ost med creme fraiche till osten är smält. Rör om till slät konsistens
  2. Hacka dill och blanda med rapsolja och citronsaft. Smaka av med salt och peppar
  3. Fyll dina krustader med ostkräm och toppa med rom, citronolja och gräslök