Koka rödbetorna mjuka. Kyl ner i kallt vatten och dra av skalet.
Koka potatisen i lättsaltat vatten.
Krama vätskan ur kaprisen och tärna de kokta rödbetorna.
Häll lite olja i stekpannan och stek persiljan tills den fått fin färg. Låt rinna av på hushållspapper. Stek kapris och rödbetor i några minuter. Tillsätt en rejäl klick smör (ca 100 gr). Låt smöret smälta ner och bli lite nötigt i färgen.
Salta torsken på båda sidor och vänd i mjöl. Häll lite olja i stekpannan. Stek torsken (med skinnsidan nedåt) på hög värme i några minuter. Sänk värmen och tillsätt en rejäl klick smör. Ös fisken tills den nästan faller isär eller tills den når en innertemperatur på 48-50°C.
Lägg fisken på ett fat och toppa med rödbetor, kapris, persilja och brynt smör.