Ta fram köttet ca 1 timme innan grillning. Torka av det med hushållspapper. Salta och peppra. Grilla köttet några minuter på varje sida. Medium – beräkna ca 2-3 minuter per sida (för en skiva nötkött som är ca 2 cm tjock) eller använd köttermometer och stek till en innertemperatur på 56-58°C).
Gör i ordning tomatsalladen genom att skära tomaterna i klyftor och löken i tunna skivor. Rör ihop olivolja, vinäger, dijonsenap och socker. Blanda tomater och rödlök med dressingen, gräslök och persilja. Smaka av med salt och nymalen svartpeppar.
För att göra såsen häll äggulor och vinäger i en hög mixerskål. Smält smöret och låt det börja bubbla men inte ta färg. Tillsätt det heta smöret i en tunn stråle under mixning. Ta inte med bottensatsen. Smaksätt med lök, salt, peppar, persilja och dragon.
Fritera pommes frites (eller värm i ugnen).
Servera biffarna med pommes frites, tomatsallad och béarnaisesås. Riv gärna parmesan över dina pommes frites!