Det bästa tipset för att lyckas med den perfekta kycklingen är att addera den på toppen av rätten istället för att skära den i mindre bitar och blanda med såsen – det ger dessutom en mer elegant servering!
Salta kycklingen och stek i olja på skinnsidan tills den är gyllene. Ta upp ur pannan och spara till senare.
Hacka schalottenlök och vitlök och fräs i lite olja. Tillsätt vitt vin och lite dragon och reducera i ett par minuter. Tillsätt kycklingfond och reducera ytterligare i ett par minuter så att smaken blir koncentrerad. Tillsätt grädde och dijon. Rör om.
Lägg i kycklingen med skinnsidan uppåt och låt den gå klart i såsen (tills den når en innertemperatur på 72°). Salta och peppra om det behövs.
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
Lyft av kycklingen och lägg åt sidan. Tillsätt spenat och en näve riven parmesan i såsen. Vänd ner pastan och blanda runt.
Lägg upp pastan på en tallrik. Skär kycklingen i tjocka skivor och lägg på toppen. Riv över mer parmesan och garnera med färsk dragon. Smaklig måltid!