Hacka löken och lägg i en kastrull tillsammans med vin. Reducera tills ytterst lite vin återstår och löken är lite som en marmelad. Häll i en liten skvätt grädde och låt det få ett uppkok. Mixa i rumstempererat smör, en klick i taget tills såsen har den konsistens du önskar. När du mixar i smöret stänger du av plattan och låter det stå på eftervärme. Tillsätt hackad gräslök när såsen är klar.
Koka upp saltat vatten och tillsätt juicen från en halv citron och en stor klick smör. Lägg i hela citronen när du pressat den för extra smak. Skala sparrisen och låt den sjuda i vätskan tills den är mjuk men ändå med lite textur kvar.
Snitta fiskens skinn så att värmen kommer in lättare i köttet. Salta fisken och stek i mycket smör med skinnsidan nedåt tills du ser att den nästan är klar rakt igenom. Vänd fisken och stek 30 sek på köttsidan.
Skiva rädisa på mandolin tunt.
Lägg upp sparrisen på tallriken och placera fisken ovanpå. Täck med sås och avsluta med stenbitsrom, krasse och rädisa.