Blanda ättika, socker och vatten och rör tills sockret löst sig. Skiva ner löken i skivor och lägg i lagen. Låt ligga i minst 30 minuter.
Skär potatisen tunt (gärna med mandolin) och skär sedan långa pommes av den tunna potatisen. Lägg i saltat isvatten i minst 30 minuter för att bli av med stärkelse och få in lite sälta. Torka i handduk eller hushållspapper tills potatisen är helt torr. Innan servering friterar du potatisen på ca 140-160°C tills gyllene. Låt torka på papper. Salta direkt och krydda med lite paprikapulver
Ta skinnet av korven och skär ner korven i små bitar. Stek i panna tills de fått lite färg, lägg köttet på hushållspapper men spara oljan.
Lägg kronärtskockorna, vitlök och chorizofettet i en mixerbehållare. Mixa slätt och smaka upp med salt och lite citronjuice.
Skär köttet i pyttesmå kuber och lägg i en skål. Tillsätt chorizoköttet och rör runt. Smaka upp med lite olivolja, salt och svartpeppar.
Lägg råbiffen på en tallrik och toppa med den picklada löken, kronärtskockskrämen, shoestring fries och krasse.