Tryffelchips med fyllig parmesankräm, lufttorkad skinka och krasse - Recept med matchande vintips
Prenumerera nu

Tryffelchips med fyllig parmesankräm, lufttorkad skinka och krasse

Ett enkelt och lyxigt tilltugg som förgyller varje tillställning. Enkelt att förbereda och otroligt gott!

Beställ vinet till maten:

Antica Vigna Amarone

259:-

Till vinet

För 4 personer behöver du:

  • 1 påse tryffelchips eller andra goda kvalitetschips
  • 100 gram lufttorkad skinka
  • 1/2 dl majonnäs
  • 1/2 dl smetana
  • 2 dl fint riven parmesan
  • 1 krasse

Så här gör du:

  1. Blanda riven parmesan, majonnäs och smetana. Mixa lätt med stavmixer. Smaka av med salt och en skvätt vinäger om det behövs. Fyll krämen på spritspåse och förvara i kylen.
  2. Lägg chipsen på ett stort fat. Toppa med parmesankräm, skinka och krasse!