Tryffelchips med parmesankräm & lufttorkad skinka - Recept med matchande vintips
Prenumerera nu

Tryffelchips med parmesankräm & lufttorkad skinka

Ett enkelt och lyxigt tilltugg som förgyller varje tillställning. Enkelt att förbereda och otroligt gott!

Beställ vinet till maten:

Antica Vigna Amarone

289:-

Till vinet

För 4 personer behöver du:

  • 1 påse tryffelchips eller andra goda kvalitetschips
  • 100 gram lufttorkad skinka
  • 1/2 dl majonnäs
  • 1/2 dl smetana
  • 2 dl fint riven parmesan
  • 1 krasse

Så här gör du:

  1. Blanda riven parmesan, majonnäs och smetana. Mixa lätt med stavmixer. Smaka av med salt och en skvätt vinäger om det behövs. Fyll krämen på spritspåse och förvara i kylen.
  2. Lägg chipsen på ett stort fat. Toppa med parmesankräm, skinka och krasse!