159
KRONOR
Den senaste årgången av det hyllade succévinet finns i butik eller att beställa nu.
De flesta vinkännare förknippar nog Österrikes vinparadis Burgenland med antingen röda eller söta viner. Det vore dock synd att gå miste om områdets stora potential och förmåga att göra riktigt bra vita viner. De bästa vita vinerna från området imponerar med härligt gulfruktiga aromer, kryddiga toner och stor fräschör. Stilen för de vita vinerna från regionen är både smakrik och balanserad. The Butcher White Cuvée är en riktigt trevlig blandning av druvorna grüner veltliner, welschriesling och sauvignon blanc som bör drickas ungt för att ta tillvara på vinets vitalitet. Vinet är fruktigt med frisk smak och har inslag av päron, aprikos, mineralitet och citrusfrukt. Servera The Butchers vita vid 8-10°C som aperitif eller varför inte till en riktigt trevlig torskrygg.
Friterade Baos med kalixlöjrom, smetana, rödlök och gräslök! En helt...
Till recept